<

>

Enviro Consult is een bedrijf dat zich bezig houdt met advisering en begeleiding op het gebied van duurzaam beheer. Denk hierbij aan energie, afval, watergebruik en recycling. 

De door haar zelf ontwikkelde webapplicaties zoals EMS Golf.eu, EMS Industrie.nl en EMS Habitat.nl. zijn applicaties waar Enviro Consult haar klanten zoals de golfbanen, industrie en woningcorporaties mee van dienst kunnen zijn. In een samenwerkingsverband houden wij deze applicaties actief. Enviro Consult werkt samen met diverse bedrijven wereldwijd voor zowel verkoop als ontwikkeling. 

Enviro Consult is in te zetten voor projecten of Interim werk in binnen- en buitenland!

  EMS Golf is vernieuwd

 • 02-09-2013

  EMS Golf

  Met trots presenteert Enviro Consult - Web Solutions de vernieuwde website van het Environmental Management System EMS Golf. Hard is er de afgelopen maanden gewerkt om de website te vernieuwen en te verbeteren. Informatie over EMS Golf is nu makkelijker te vinden en vragen over EMS Golf zijn sneller te beantwoorden.

  EMS Golf staat voor "Environmental Management System Golf" en is een webapplicatie die sinds 2005 golfbanen de mogelijkheid biedt om op een efficiënte, innovatieve en duurzame wijze het beheer van een golfbaan uit te voeren. Wat ooit begon als een hulpmiddel voor het toenmalige "Committed to Green" is uitgegroeid tot een modulaire webapplicatie waarmee het volledige beheer van een golfbaan gerealiseerd kan worden op het gebied van Beleid, Werkomgeving, Financiën, Communicatie en Registraties.

  Tijdregistratie

 • NLadviseurs Relatiedag 2013

 • 31-01-2013

  Op 14 feburari 2013, op Valentijnsdag, organiseert NLadviseurs de Relatiedag 2013. Een dag voor ontmoeting en kennisdeling.

  Tijdens deze dag is er de gelegenheid elkaar en ons te ontmoeten. We willen graag ervaringen met elkaar uitwisselen en nieuwe mogelijkheden bekijken. Ook willen we op deze dag de visie en doelen van ons bedrijf met u delen. De Relatiedag is bedoeld voor zowel greenkeepers als baanmanagers en andere geïnteresseerden.

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions