02Sep2013

EMS Golf is vernieuwd

EMS Golf

Met trots presenteert Enviro Consult - Web Solutions de vernieuwde website van het Environmental Management System EMS Golf. Hard is er de afgelopen maanden gewerkt om de website te vernieuwen en te verbeteren. Informatie over EMS Golf is nu makkelijker te vinden en vragen over EMS Golf zijn sneller te beantwoorden.

EMS Golf staat voor "Environmental Management System Golf" en is een webapplicatie die sinds 2005 golfbanen de mogelijkheid biedt om op een efficiënte, innovatieve en duurzame wijze het beheer van een golfbaan uit te voeren. Wat ooit begon als een hulpmiddel voor het toenmalige "Committed to Green" is uitgegroeid tot een modulaire webapplicatie waarmee het volledige beheer van een golfbaan gerealiseerd kan worden op het gebied van Beleid, Werkomgeving, Financiën, Communicatie en Registraties......

Tijdregistratie

Lees verder
31Jan2013

NLadviseurs Relatiedag 2013

Op 14 feburari 2013, op Valentijnsdag, organiseert NLadviseurs de Relatiedag 2013. Een dag voor ontmoeting en kennisdeling.

Tijdens deze dag is er de gelegenheid elkaar en ons te ontmoeten. We willen graag ervaringen met elkaar uitwisselen en nieuwe mogelijkheden bekijken. Ook willen we op deze dag de visie en doelen van ons bedrijf met u delen. De Relatiedag is bedoeld voor zowel greenkeepers als baanmanagers en andere geïnteresseerden......

Lees verder
01Jan2013

EMS Golf op de Kennemer Golf & Country Club

Om meer grip te krijgen op professionele bedrijfsvoering van de golfbaan maakt de Kennemer Golf & Country Club sinds begin 2012 gebruik van het EMS (Ecologisch Management Systeem). In een interview met Michiel Willemse (coördinator voor het implementeren van het EMS) en Head Greenkeeper Dick Vastenhouw, vragen we naar hun ervaringen met het systeem.

Bron: www.nladviseurs.nl
.....

Lees verder
ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions