EMS Golf is vernieuwd

02Sep2013

EMS Golf

Met trots presenteert Enviro Consult - Web Solutions de vernieuwde website van het Environmental Management System EMS Golf. Hard is er de afgelopen maanden gewerkt om de website te vernieuwen en te verbeteren. Informatie over EMS Golf is nu makkelijker te vinden en vragen over EMS Golf zijn sneller te beantwoorden.

EMS Golf staat voor "Environmental Management System Golf" en is een webapplicatie die sinds 2005 golfbanen de mogelijkheid biedt om op een efficiënte, innovatieve en duurzame wijze het beheer van een golfbaan uit te voeren. Wat ooit begon als een hulpmiddel voor het toenmalige "Committed to Green" is uitgegroeid tot een modulaire webapplicatie waarmee het volledige beheer van een golfbaan gerealiseerd kan worden op het gebied van Beleid, Werkomgeving, Financiën, Communicatie en Registraties.

Tijdregistratie

EMS Golf beschikt over een de module "Planning". Met deze module is het mogelijk om personeel aan taken te koppelen en deze overzichtelijk weer te geven op een weekplanning. Aan deze module is een tijdregistratie gekoppeld waarmee precies geregistreerd wordt hoeveel tijd aan een taak besteed wordt. Deze tijdregistratie is ook voorzien van een nieuw uiterlijk en functionaliteit.

Wilt u meer weten over EMS Golf, ga dan naar de website van EMS Golf. Wilt u weten wat Enviro Consult voor u kan betekeken, neem dan contact met ons op of Vraag een vrijblijvende offerte aan via www.emsgolf.eu

 

[ Terug ]
ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions